ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Στο 90'... αλλάζουν το main event της WrestleMania!

Σε μια κίνηση της τελευταίας στιγμής φαίνεται ότι προχώρησαν οι ιθύνοντες του WWE. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, οι Undertaker και Shane McMahon θα αγωνιστούν στο main event της WrestleMania 32.

Τι και αν προωθούταν όλο αυτό το διάστημα το «Triple H - Roman Reigns» ως το main event της WM, οι άνθρωποι του WWE φαίνεται πως άλλαξαν άποψη και αυτήν την στιγμή, έχουν προγραμματίσει το Hell in a Cell Match να ολοκληρώσει την ιστορική βραδιά της 3ης Απριλίου.

Αν σκεφτεί κανείς πως πολλά διακυβεύονται από αυτήν την αναμέτρηση, δεν θα ήταν κακή η ιδέα η υλοποίηση του νέου πλάνου.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Στο 90'... αλλάζουν το main event της WrestleMania! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top