ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Η απάντηση του Adam Rose για την αποβολή του


Για την πρόσφατη αποβολή του για 60 μέρες από το WWE μίλησε ο Adam Rose μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.


Εδώ η τοποθέτηση του πάνω στο θέμα:

"Δεν ήθελα να μιλήσω για την αποβολή μου, όμως νιώθω ότι πρέπει. Έχω δύο γιους οι οποίοι μία μέρα θα διαβάσουν αυτό για τον πατέρα τους και την αδερφή του που πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με μία μακροχρόνια μάχη της με την ηρωίνη. Επομένως, νιώθω ότι πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια. Είμαι σίγουρος ότι η απάντηση μου δεν θα έχει την ίδια απήχηση της είδησης της αποβολής μου και ξέρω τι θα προκαλέσει αυτή στην καριέρα μου, όμως πρέπει να ξέρουν όλοι την αλήθεια, η οικογένεια μου και το WWE Universe. Θα επαναλάβω επίσης τα λεγόμενα του γιατρού μου και θα πω ότι δεν έκανα κάτι γνωρίζοντας ότι είναι λάθος και ακολούθησα απλώς την θεραπεία που μου είχε πει ο γιατρός μου".

Ολοκλήρωσε με τα ακόλουθα:

"Η οικογένεια μου κι εγώ προσπαθούμε να συνέλθουμε από αυτό το χτύπημα. Δεν είμαι θυμωμένος με το WWE. Ωστόσο, δεν θεωρώ σωστή την απόφαση των υπεύθυνων της εταιρίας. Τα γεγονότα είναι αυτά που είναι και η οικογένεια μου κι εγώ θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνέλθουμε μετά από όλα αυτά".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Η απάντηση του Adam Rose για την αποβολή του Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top