ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

AJ Styles: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα του Smackdown; (*SPOILER*)


Όπως ενημερώσαμε ήδη, στα χθεσινά (12/4) γυρίσματα του Smackdown στο San Diego ο AJ Styles τέθηκε αντιμέτωπος με τον Alberto Del Rio.


Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Del Rio έκανε κάποιον λανθασμένο υπολογισμό στην προσπάθεια εκτέλεσης μίας κινήσης με αποτέλεσμα να προσγειωθεί ο AJ Styles με τον αυχένα στο ρινγκ.

Ο αγώνας τελείωσε γρήγορα με ένα roll up με τον Styles να κρατάει τον αυχένα του αποχωρώντας από το ρινγκ. Σύμφωνα με μαρτυρίες θεατών από το κοινό του Smackdown η πτώση του AJ φάνηκε ιδιαίτερα ανησυχητική, ωστόσο ευτυχώς ο ίδιος ο Styles μέσω του λογαριασμού του στο Twitter επιβεβαίωσε ότι θα δώσει κανονικά το παρών σε live event του WWE στο Ντουμπάϊ, το οποίο θα διεξαχθεί μέσα στη βδομάδα.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: AJ Styles: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα του Smackdown; (*SPOILER*) Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top