ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Άμεσα το ντεμπούτο των Anderson και Gallows


Εδώ και πολύ καιρό αναμένουμε με αγωνία το ντεμπούτο των Karl Anderson και Doc Gallows, το οποίο πιθανότατα να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα για το stable, το οποίο κυριάρχησε στο NJPW, αλλά και σε όποιο άλλο promotion κι αν βρέθηκε, γνωστό ως Bullet Club.


Οι Anderson και Gallows επρόκειτο εδώ και καιρό να πραγματοποιήσουν την εμφάνιση τους στο WWE κάποια στιγμή κοντά στην Wrestlemania, με το μεγαλύτερο event του pro wrestling να είναι πια μόλις δύο μέρες μακριά.

Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι να εμφανιστούν οι δύο παλαιστές στο επόμενο Monday Night RAW, λίγες ώρες μετά την Wrestlemania 32. Παράλληλα, δεν είναι απίθανο να υπάρξει κάποια σχετική αναφορά για τους δύο ακόμη και κατά τη διάρκεια της Wrestlemania.

Αυτό το οποίο πάντως είναι βέβαιο ότι οι Anderson και Gallows θα είναι στα backstage του WWE την ημέρα της Wrestlemania, αλλά δύσκολα θα έχουν κάποια συμμετοχή στο show. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα με το οποίο θα εμφανιστούν θα είναι είτε "Bulletproof" ή "Balor Club" εφόσον ο Finn Balor χάσει σήμερα το NXT Championship στο NXT "Takeover: Dallas" και βρεθεί κι αυτός στο main roster μαζί με τους Anderson και Gallows.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Άμεσα το ντεμπούτο των Anderson και Gallows Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top