ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Austin Aries: «Επηρεάστηκα πολύ από τους Horsemen»


Στον θρυλικό Jim Ross μίλησε πρόσφατα ο Austin Aries, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταπήδηση του από το TNA στο NXT και διάφορα άλλα θέματα.


Εδώ τα κορυφαία σημεία της συνέντευξης:

Για το ποιος επηρέασε το στυλ του στο ρινγκ:

"Όταν ξεκίνησα να βλέπω wrestling ήταν τη δεκαετία του 80 και το πρώτο πράγμα που ξεχώρισα ήταν η εποχή του Crockett. Νομίζω ότι άθελα μου επηρεάστηκα πολύ από τους Horsemen. Όταν αναλογίζομαι τι είναι το pro wrestling, αυτή είναι η εποχή που μου έρχεται στο μυαλό".

Για τα όσα έχει καταφέρει παρά το μέγεθος του:

"Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το wrestling το 2000 όταν ακόμη δεν είχε φτάσει το ίντερνετ στο σημείο που είναι σήμερα. Έπρεπε να ξέρεις κάποιον για να εισέλθεις στον χώρο. Είχα την τύχη να γνωρίζει ο καλύτερος μου φίλος τον Eddie Sharkey και μου τηλεφώνησε για να με ενημερώσει. Όταν λοιπόν μπήκα για πρώτη φορά στο ρινγκ κατάλαβα πόσο μικρόσωμος ήμουν. Ωστόσο, αυτό ποτέ δεν με φόβισε. Δεν πάλεψα ποτέ σαν μικρόσωμος παλαιστής, προσπάθησα πάντα να μείνω μακριά από αυτή τη νοοτροπία".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Austin Aries: «Επηρεάστηκα πολύ από τους Horsemen» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top