ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Austin Aries: «Το πρόβλημα του TNA εντοπίζεται στη διοίκηση του»


Συνέντευξη έδωσε πρόσφατα ο Austin Aries στο ChicagolandSportsRadio.com και αναφέρθηκε σε διάφορα τρέχοντα ζητήματα του WWE, αλλά και στο βασικό πρόβλημα του TNA.


Για το αν θα συμμετάσχει στο cruiserweight τουρνουά του WWE:

"Απ'όσο ξέρω δεν θα έχω συμμετοχή σε αυτό. Νομίζω ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το τουρνουά ώστε να γίνουν γνωστοί στον κόσμο διάφοροι ταλαντούχοι και άγνωστοι μέχρι σήμερα παλαιστές. Υπάρχουν πολλοί που θα επωφεληθούν από αυτή τη διαδικασία μέσω της έκθεσης τους στο ευρύ κοινό".

Για τα προβλήματα του TNA:

"Νομίζω ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στον τομέα της διοίκησης. Όσους προπονητές, παίκτες και μάνατζερ να αλλάξεις σε μία ομάδα το πρόβλημα δεν σταματά να υφίσταται αν υπάρχει πρόβλημα στη διοίκηση. Όπως και να 'χει πάντως, ελπίζω να παραμείνουν ένα αξιόλογο promotion, στο οποίο θα βρουν στέγη πολλοί άνδρες και γυναίκες που ζουν από το pro wrestling και να δοθούν ευκαιρίες σε όσους θέλουν να ασχοληθούν και να ζήσουν από αυτό".

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε ερώτηση για το ποιος θα ήταν ο αγαπημένος του αντίπαλος όλων των εποχών ο Austin Aries επέλεξε τους Eddie Guerrero και Vince McMahon(!), ενώ χαρακτήρισε ως ιδανικό μάνατζερ τον Bobby Heenan.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Austin Aries: «Το πρόβλημα του TNA εντοπίζεται στη διοίκηση του» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top