ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Bray Wyatt: «Με τον Triple H έχουμε μία σχέση αγάπης-μίσους»


Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Busted Open έδωσε ο Bray Wyatt και μίλησε για τη σχέση του με τον Triple H και το ξεκίνημα του gimmick του στο FCW.


Εδώ τα κορυφαία σημεία των δηλώσεων του:

"Ο Hunter ήταν εκεί στο FCW στο ξεκίνημα μου. Όταν ήρθε όλα άρχισαν να αλλάζουν. Στην αρχή υπήρχαν πολλοί κωμικοί χαρακτήρες και διάφοροι άλλοι με λάδι στο σώμα τους και ήμουν κι εγώ, εντελώς διαφορετικός από τους άλλους".

Συνέχισε λέγοντας:

"Κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τον ρόλο μου στην αρχή γιατί το NXT τότε δεν είχε τους χαρακτήρες που έχει σήμερα. Δεν υπήρχαν gimmicks όπως αυτό του Finn Balor. Υπήρχαν πολλοί καρτουνίστικοι χαρακτήρες και όταν εμφανίστηκα, ο κόσμος έδειξε ενδιαφέρον και πίστεψε σε μένα. Το κοινό με δέχτηκε και ο Triple H έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Με βοήθησε ώστε να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα και θα του το χρωστάω πάντα".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Bray Wyatt: «Με τον Triple H έχουμε μία σχέση αγάπης-μίσους» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top