ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Bray Wyatt: «Πως ξέρετε ότι δεν συμμετέχω στην Wrestlemania;»


Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την απουσία του Bray Wyatt από το match card της Wrestlemania 32, ωστόσο ο ίδιος με μία αινιγματική δήλωση φαίνεται να αποκαλύπτει ότι θα έχει κάποιον ρόλο στο σημαντικότερο event του WWE.


Δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή "Cheap Heat" ο αρχηγός της Wyatt Family απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν. Εδώ τα highlights των όσων ειπώθηκαν:

Για το αν είναι εκνευρισμένος που δεν συμμετέχει στην Wrestlemania:

"Πως ξέρετε ότι δεν θα συμμετέχω; Μου αρέσει αυτό. Το έχω εξηγήσει πολλές φορές με διάφορους τρόπους και η ερώτηση που μου γίνεται είναι ποιος θα είναι ο ρόλος μου και τι θα κάνω. Μου αρέσει πολύ που ο κόσμος ενδιαφέρεται. Αυτό το ενδιαφέρον του κόσμου είναι η ανταμοιβή μου".

Για το πως θέλει να διαμορφώσει από δω και πέρα τον χαρακτήρα του:

"Θέλω μία επαναφορά. Έχω πολλά να κάνω, να βρεθώ σε καινούρια μέρη και να δημιουργήσω ξανά τη "στιγμή". Αυτό ήταν το μήνυμα των πρώτων εμφανίσεων μου. Για αυτό το λόγο είχαμε φως σε εκείνα τα βίντεο στο δάσος. Θέλαμε να δείξουμε ότι τα τέρατα είναι πραγματικά και υπάρχουν στην καθημερινότητα μας. Δεν κρυβόμαστε στο σκοτάδι, το μήνυμα μας ήταν ότι δεν πρέπει να φοβάσαι τον ξένο, αλλά τον γείτονα σου".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Bray Wyatt: «Πως ξέρετε ότι δεν συμμετέχω στην Wrestlemania;» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top