ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

BREAKING NEWS: Απεβίωσε η Chyna

H Joanie Lauler γνωστή από την θητεία της στο WWE ως Chyna απεβίωσε σε ηλικία 45 ετών. Ο manager της Lauler, την βρήκε στο σπίτι της στο Redondo Beach της Καλιφόρνια αλλά η ακριβής αιτία του θανάτου παραμένει άγνωστη. 

Έχει αναφερθεί ότι λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του άγχους και την έλλειψη ύπνου και σύμφωνα με το TMZ Sports οι αστυνομικοί ερευνούσαν την πιθανότητα υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ημερομηνία θανάτου της (20/4) είναι η ίδια με τον θρύλο του WWE Rick Rude που απεβίωσε την ίδια μέρα το 1999.

H Chyna έκανε το ντεμπούτο της στο WWE το 1997. Αρχικά ήταν σωματοφύλακας του Triple H και συμπεριλαμβανομένων των Shawn Michaels και Rick Rude, ήταν ένα από τα αρχικά μέλη της D-Generation X.

Στο No Mercy του 1999 έγινε η πρώτη και μοναδική Diva που κέρδισε το Intercontinental Championship κόντρα στον Jeff Jarrett ενώ ήταν και η πρώτη που συμμετείχε σε Royal Rumble.

Τελευταίος της αγώνας της ήταν μια νίκη ενάντια Lita στο Jugment Day 2001. Στη συνέχεια, είχε ένα σύντομο πέρασμα από το TNA.

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Απεβίωσε η Chyna Description: Rating: 5 Reviewed By: Μάκης Παφλιάς
Scroll to Top