ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

BREAKING NEWS: Jones vs Cormier το νέο main event του UFC 200


Η ρεβάνς του Jon Jones με τον Daniel Cormier θα είναι το νέο main event του πολύπαθου UFC 200, μετά την ακύρωση του McGregor vs Diaz και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ UFC και Conor McGregor.

Η αναμέτρηση για την ενοποίηση των Light Heavyweight τίτλων ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους του UFC στην εκπομπή "Good Morning America". Ο αγώνας θα γινόταν αρχικά στο UFC 197, αλλά ο Cormier τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Ovince St. Preux, τον οποίο κέρδισε ο Jones για να γίνει Interim Light Heavyweight Champion.

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο εχθρών έγινε τον Ιανουάριο του 2015, με τον Jones να κυριαρχεί για 5 γύρους και να παίρνει τη νίκη. Έπειτα οι περιπέτειες του Jones με το νόμο του κόστισαν τον τίτλο, τον οποίο σκοπεύει να επανακτήσει τον Ιούλιο στο UFC 200.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Jones vs Cormier το νέο main event του UFC 200 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top