ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Bret Hart: ''Ο Roman Reigns έχει προσόντα, αλλά το WWE δεν τον βοηθάει''

Λίγες μέρες πριν την εμφάνιση του στο επικείμενο Payback, όπου θα βρεθεί στη γωνία της ανιψιάς του, Natalya, ο θρυλικός Bret Hart παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Notts TV. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παλαίμαχος παλαιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον WWE World Heavyweight πρωταθλητή, Roman Reigns, και τη μέχρι τώρα πορεία του στα ρινγκ του WWE.

ο ''Hitman'' έπλεξε το εγκώμιο του ''Powerhouse'', τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά προικισμένο performer που διαθέτει όλα τα εχέγγυα και τα προσόντα ώστε να γράψει ιστορία στη βιομηχανία του pro wrestling.

Εντούτοις, ο 58χρονος Καναδός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο οι ιθύνοντες του κορυφαίου promotion χρησιμοποιούν και προβάλλουν τον Reigns, κάνοντας λόγο για κακό booking και λανθασμένες αποφάσεις από τη διοίκηση της εταιρίας.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη:

Item Reviewed: Bret Hart: ''Ο Roman Reigns έχει προσόντα, αλλά το WWE δεν τον βοηθάει'' Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top