ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Brock Lesnar εναντίον του The Rock στην Wrestlemania 33;


Μετά τον αγώνα του στην Wrestlemania 32 ο Brock Lesnar δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιο event ή εβδομαδιαίο show του WWE και η επόμενη εμφάνιση του αναμένεται να πραγματοποιηθεί τέλη Ιουνίου σε live event του promotion στη Χαβάη.


Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι ιθύνοντες του WWE σχεδίαζαν αναμέτρηση ανάμεσα στον "Beast Incarnate" και τον Bray Wyatt για το φετινό Summerslam, όμως κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, ο Vince McMahon είναι αποφασισμένος να παρουσιάσει ένα σπουδαίο main event για την Wrestlemania 33 με τον Brock Lesnar εναντίον του The Rock.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον ρόλο που είχε ο Lesnar στην Wrestlemania 32 και θεωρεί ότι η αναμέτρηση του απέναντι στον Dean Ambrose "χάθηκε" μέσα στο match card του σημαντικού event. Ο Vince McMahon δεν πρόκειται να επαναλάβει το ίδιο λάθος στην επόμενη Mania και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το brand name τόσο του Brock Lesnar, όσο και εκείνο του "The Great One".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Brock Lesnar εναντίον του The Rock στην Wrestlemania 33; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top