ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Brock Lesnar: «Είμαι υπερήφανος μόνο για τα χρήματα που έχω στην τράπεζα»


Είναι γνωστό ότι ο Brock Lesnar προσεγγίζει το pro wrestling διαφορετικά σε σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό.


Για τον "Beast Incarnate" το pro wrestling είναι απλώς μία δουλειά και τίποτα παραπάνω και δεν χάνει ευκαιρία να το υπενθυμίζει στις συνεντεύξεις του.

Στα πλαίσια προώθησης της Wrestlemania ο Lesnar μίλησε στο Associated Press και γνωστοποίησε για μία ακόμη φορά τη σκέψη του για το pro wrestling. Σε σχετική ερώτηση ο Brock έδωσε αυτή την απάντηση:

"Αυτή είναι μία δουλειά και δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος με αυτήν ίσως όπως θα 'πρεπε. Είμαι σωστός επαγγελματίας, έρχομαι στην ώρα μου, φεύγω στην ώρα μου. Ο κόσμος πληρώνει να με δει και νομίζω ότι διασκεδάζει. Για αυτό που είμαι υπερήφανος είναι για τα λεφτά που έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Μπορεί να υπάρχουν πέντε fans ή 100.000 fans, εγώ το αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο. Έτσι αντιμετωπίζω τον ανταγωνισμό, έτσι σκέφτομαι γενικά. Κάνω τη δουλειά μου, παίρνω τα χρήματα μου, πάω σπίτι". 


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Brock Lesnar: «Είμαι υπερήφανος μόνο για τα χρήματα που έχω στην τράπεζα» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top