ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Chris Sabin: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ πρόταση από το WWE»


Ένας από τους σημαντικότερους παλαιστές στην ιστορία του TNA είναι ο Chris Sabin, μέλος των Motor City Machine Guns, καθώς και πρώην tag team, X-Division, αλλά και TNA World Heavywheight πρωταθλητής.


Ο πρώην παλαιστής του TNA μίλησε στο Channel Guide Magazine και αναφέρθηκε στην πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας του με το WWE. Εδώ τα όσα δήλωσε:

"Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι επίσημο από το WWE. Δεν είχα ποτέ κάποια πρόταση από εκείνους. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο επίσημο συμβόλαιο και εργάζομαι μόνο για το ROH. Έχουμε μία προφορική συμφωνία και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Στο Ring of Honor υπάρχουν οι καλύτερες ομάδες και εδώ δείχνω συνέχεια την αξία μου. Έχουμε (μαζί με τον Alex Shelley) εξαιρετική χημεία και καταφέρνουμε να διατηρούμαστε φρέσκοι και νέοι".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Chris Sabin: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ πρόταση από το WWE» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top