ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Conor McGregor: "Δεν αποσύρομαι"


Βροντερή απάντηση σε όλα όσα έχουν γίνει και ειπωθεί τις τελευταίες δύο μέρες έδωσε ο Conor McGregor μέσω Facebook, δηλώνοντας πως ουδέποτε αποσύρθηκε.

Ο Ιρλανδός αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Dana White πως αρνήθηκε να παραστεί σε event για την προώθηση του UFC 200 λέγοντας πως αυτή τη φορά θέλει να αφήσει στην άκρη τα media και ότι άλλο τον αποσπά από τη βασική του δουλειά, που είναι να παλεύει.

Ο "Notorious" θεωρεί πως το γεγονός ότι έφερε στο UFC έσοδα ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων στους τρεις τελευταίους αγώνες του δίνει το δικαίωμα να κάνει στην άκρη από την προώθηση του δεύτερου αγώνα με τον Nate Diaz και να εστιάσει στην προπόνησή του, ώστε να διορθώσει τα λάθη τα οποία οδήγησαν στην ήττα του στον πρώτο αγώνα. Έκλεισε λέγοντας πως δεν αποσύρεται.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Conor McGregor: "Δεν αποσύρομαι" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top