ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Daniel Bryan: Θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του το NJPW


Πριν από δύο μήνες περίπου ο Daniel Bryan αποχώρησε από το WWE εξαιτίας του γνωστού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και όλοι μας πιστέψαμε ότι αυτό είναι το τέλος του πρώην WWE World Heavywheight Champion από τον χώρο του pro wrestling.


Το WWE είχε μάλιστα ετοιμάσει κάποια ειδικά shows για την απόσυρση του Daniel Bryan, τα οποία ακυρώθηκαν καθώς ο ίδιος ήθελε να μείνει μακριά από την τηλεόραση.

Φαίνεται ότι αυτό συμβαίνει και για κάποιον άλλο λόγο. Υπάρχουν έντονες φήμες ότι ο Bryan επιθυμεί την αποδέσμευση του από τη μεγάλη εταιρία, καθώς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται αλλού. Μάλιστα το NJPW φέρεται να του προσφέρει ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό ποσό προκειμένου να τον πείσει να έρθει στο εν λόγω promotion ως free agent.

Ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να θέλει εκείνος να αποχωρήσει από το WWE απλώς για να είναι ελεύθερος και να μην έχει υποχρεώσεις με το promotion. Οι φήμες όμως που ακούγονται είναι λογικό να έχουν "θορυβήσει" τους ιθύνοντες του WWE οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να δουν τον Bryan να αγωνίζεται αλλού.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Daniel Bryan: Θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του το NJPW Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top