ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Θα δούμε κόντρα ανάμεσα σε Eva Marie και Sasha Banks;


Λίγο πριν την Wrestlemania 32 η Eva Marie επέστρεψε στο main roster του WWE μετά από έναν χρόνο παραμονής της στο NXT. Παράλληλα, η Sasha Banks πρωταγωνίστησε στο triple threat ματς εναντίον των Charlotte και Becky Lynch στο μεγαλύτερο event της χρονιάς, όμως από τότε ο ρόλος της έχει περιοριστεί σε σημαντικό βαθμό.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει προκύψει μία φήμη σχετικά με κόντρα ανάμεσα στις δύο Divas ώστε να χρησιμοποιηθούν και να προβληθούν σε ένα storyline, το οποίο σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του WWE Universe.

Η Eva Marie αποτελεί το "μαύρο πρόβατο" στην κατηγορία των γυναικών και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα heel χαρακτήρα, ενώ έχει παρουσιάσει μία σχετική βελτίωση στις ικανότητες της στο ρινγκ. Από την άλλη πλευρά, η Sasha Banks είναι με διαφορά η πιο αγαπητή Diva στο ευρύ κοινό, ενώ η τεχνική της στο ρινγκ είναι αναμφισβήτητη.

Επομένως, η αντίδραση του κοινού σε μία ενδεχόμενη κόντρα τους είναι σίγουρη, ενώ μέσω αυτής και οι δύο divas θα βγουν κερδισμένες και κυρίως η Eva Marie, η οποία αν μπορέσει να δείξει κάποια θετικά στοιχεία απέναντι στην Sasha Banks θα κερδίσει τον σεβασμό από μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα δούμε κόντρα ανάμεσα σε Eva Marie και Sasha Banks; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top