ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Τον Ιούνιο ο νέος αγώνας του Fedor Emelianenko


Κλεισμένος είναι ο επόμενος αγώνας του Fedor Emelianenko, που θα γίνει τον Ιούνιο για λογαριασμό του Ιαπωνικού promotion Rizin FF, όπως συνέβη και με την επιστροφή του στην ενεργό δράση τον Ιανουάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος θα αγωνιστεί στις 17 Ιουνίου με αντίπαλο τον Fabio Maldonado. Το promotion δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη τον αγώνα, αλλά αναμένεται να το κάνει σύντομα. Πιθανή τοποθεσία διεξαγωγής του show θεωρείται η Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία.

Ο θρυλικός Heavyweight επέστρεψε από την απόσυρσή του τον περασμένο Ιανουάριο κερδίζοντας τον Jaideep Singh με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο. Αυτή ήταν η 35η επαγγελματική νίκη του "Last Emperor".

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τον Ιούνιο ο νέος αγώνας του Fedor Emelianenko Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top