ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Heel turn του AJ Styles στο Payback;


Το αποψινό επίσημο ντεμπούτο των Karl Anderson και Luke Gallows παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον όχι τόσο για την έκβαση του σημερινού αγώνα τους εναντίων των Usos, αλλά κυρίως για τη συνέχεια του storyline με την πιθανή παρέμβαση τους στην αναμέτρηση του AJ Styles με τον Roman Reigns στο Payback.


Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο "Phenomenal" θα παραμείνει face εξαιτίας των εντυπωσιακών πωλήσεων του merchandise του και ότι ηγέτης του νέου stable που θα δημιουργηθεί θα είναι ο πρώην NXT Champion, Finn Balor.

Ωστόσο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο twist στο όλο storyline με αναπάντεχο heel turn του AJ στο Payback, το οποίο πιθανότατα να τον φέρει "αγκαλιά" με το WWE World Heavywheight Championship. Ουσιαστικά, το μέλλον του AJ Styles εξαρτάται άμεσα από την επιλογή του WWE σχετικά με την "στέγη" του Finn Balor, είτε αυτή είναι το WWE, είτε το NXT.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Heel turn του AJ Styles στο Payback; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top