ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Impact Wrestling 13/4/2016: Διψάει για αίμα ο Lashley

Τις προθέσεις του ξεκάθαρες έκανε στο Impact ο Lashley, αφού επιτέθηκε στον Drew Galloway και σήκωσε ψηλά τον τίτλο του TNA. Ξεκίνησε και επίσημα ο εμφύλιος ανάμεσα στους Hardys. Διατήρησαν τους τίτλους τους η Jade και οι Beer Money.

Στο opening segment ο Matt Hardy προέβαλε τον εαυτό του σαν μεγαλύτερο όνομα από τον Jeff και τον προκάλεσε σε αγώνα, με τον αδερφό του να δέχεται.

Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου οι Beer Money υπερασπίστηκαν τους ομαδικούς τίτλους σε Tag Team Open Invitational κόντρα στους Bro Mans, Decay και Eric Young & Bram.

Στα παρασκήνια ο Matt Hardy προκάλεσε τον Jeff σε Tag Team αγώνα στο main event. Αν η ομάδα του Matt κερδίσει ο αγώνας μεταξύ τους θα είναι I Quit, ενώ αν κερδίσει η ομάδα του Jeff θα είναι Full Metal Mayhem.

Υπήρξε λεκτική διαμάχη στο ρινγκ μεταξύ της Maria, της Jade, της Gail Kim, του Dollhouse και των Beautiful People. Η Madison Rayne θα αγωνιστεί αργότερα με την Jade για τον τίτλο, ενώ στο επόμενο επεισόδιο θα παλέψουν όλες οι Knockouts μεταξύ τους.

O DJ Z κέρδισε τον Trevor Lee. O Shane Helms επιτέθηκε στο νικητή πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ρινγκ λόγω της άφιξης του Eddie Edwards.

Ο EC3 προκάλεσε το DQ στον αγώνα του με τον Mike Bennett, αφού τον χτύπησε με καρέκλα επειδή ήταν εκνευρισμένος που έκανε tap out αλλά δεν το είδε ο διαιτητής.

Ο Al Snow ζήτησε συγγνώμη από τον Mahabali Shera για τις πράξεις του αλλά ο Ινδός δε συγκινήθηκε και του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να μπλεχτούν σε καβγά.

Η πρώτη υπεράσπιση του Knockouts Championship από την Jade στέφθηκε με επιτυχία αφού κέρδισε τη Madison Rayne με STO.

Στο main event ο Matt Hardy και ο Tyrus κέρδισαν τον Jeff Hardy και τον Drew Galloway, με τον "Iconic" να εκμεταλλεύεται το σφυρί που του έδωσε η Reby χρησιμοποιώντας το πίσω από την πλάτη του διαιτητή. Μετά τη λήξη του αγώνα ήρθε ο Lashley και έκανε τρία απανωτά spear στον Drew Galloway. Έπειτα, σήκωσε ψηλά το TNA World Heavyweight Championship.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 13/4/2016:

- Οι Beer Money κέρδισαν τους Bram & Eric Young, Bro Mans και Decay (παρέμειναν TNA World Tag Team Champions)
- O DJ Z κέρδισε τον Trevor Lee
- O Mike Bennett κέρδισε τον EC3 με DQ
- H Jade κέρδισε τη Madison Rayne (παρέμεινε TNA Knockouts Champion)
- Οι Matt Hardy & Tyrus κέρδισαν τους Jeff Hardy & Drew Galloway

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 13/4/2016: Διψάει για αίμα ο Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top