ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Impact Wrestling 19/4/2016: Αδερφική καταστροφή

Τα αδέρφια Hardy τα έδωσαν όλα στο main event του Impact αλλά δεν προέκυψε νικητής από το I Quit Match. No DQ μεταξύ EC3 και Mike Bennett και Drew Galloway vs Tyrus για το TNA World Heavyweight Championship την επόμενη εβδομάδα. Κέρδισε τον έλεγχο της Knockouts Division η Maria Kanellis.

Το γυναικείο Ladder Match για τον έλεγχο της Knockouts Division άνοιξε το επεισόδιο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι Decay επιτέθηκαν στην Gail Kim και την πήραν στα παρασκήνια, δίνοντας ένα kendo stick στη Maria Kanellis, η οποία το εκμεταλλεύτηκε την κατάλληλη στιγμή για να κατεβάσει το συμβόλαιο.

Ο Drew Galloway κάλεσε στο ρινγκ τον Lashley αλλά εμφανίστηκε ο Rockstar Spud, ο οποίος έφερε στο ρινγκ τον Tyrus. Ο μπράβος του Matt Hardy ζήτησε αγώνα για το TNA World Heavyweight Championship και τον πήρε για την επόμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια ο Galloway τους προκάλεσε με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση.

Ο Trevor Lee κέρδισε τον Eddie Edwards και τον DJ Z για το X-Division Championship έχοντας τη βοήθεια όχι μόνο του Shane Helms αλλά και του Andrew Everett.

O Eric Young δήλωσε πως δεν υπάρχει κανείς να τον κερδίσει και παραιτήθηκε. Ο Bram τον σταμάτησε και είπε πως δεν πάει πουθενά και πως το King Of The Mountain Championship θα φαινόταν καλύτερο στη δικιά του μέση. Ο Young του επιτέθηκε και στη συνέχεια του έκοψε το μούσι με ψαλίδι.

Ο Mike Bennett μίλησε με διθυραμβικά σχόλια για τον εαυτό του και πώς ξεπέρασε το εμπόδιο του EC3. Ο τελευταίος τον διέκοψε και με λίγη προσπάθεια κατάφερε να πείσει τον "Miracle" να τον αντιμετωπίσει σε No DQ Match την επόμενη βδομάδα.

Ο Al Snow τα έβαλε με το κοινό για την κατάντια του pro wrestling και έπειτα αντιμετώπισε τον Mahabali Shera, τον οποίο κέρδισε χρησιμοποιώντας διάφορα βρώμικα κόλπα.

Οι Decay ήρθαν στο ρινγκ με την Gail Kim και απαίτησαν από τους Beer Money να τους δώσουν title shot για να την αφήσουν. Οι Beer Money δέχτηκαν και οι Decay έβαλαν επιπλέον όρο ο αγώνας να είναι χωρίς κανόνες. Οι πρωταθλητές δέχτηκαν και η Gail Kim αφέθηκε ελεύθερη.

Το μεγαλύτερο μέρος του I Quit Match μεταξύ του Matt και του Jeff Hardy διεξήχθη εκτός ρινγκ με τα δύο αδέρφια να κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Ο Jeff έκανε Swanton Bomb από πολύ ψηλά στον Matt που βρισκόταν πάνω σε δυο τραπέζια και ο αγώνας έληξε χωρίς νικητή, αφού κανείς δεν είπε I Quit. O Matt έφυγε με φορείο.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 19/4/2016:

- Η Maria Kanellis κέρδισε τις Gail Kim, Madison Rayne, Velvet Sky, Marti, Jade και Rebel (πήρε τον έλεγχο των Knockouts)
- O Trevor Lee κέρδισε τους Eddie Edwards και DJ Z (παρέμεινε X-Division Champion)
- O Al Snow κέρδισε τον Mahabali Shera
- Ο αγώνας Matt Hardy vs Jeff Hardy κρίθηκε No Contest

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 19/4/2016: Αδερφική καταστροφή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top