ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Impact Wrestling 26/4/2016: Τέλειωσε το σερί ο Bennett

Μπορεί να είχε χάσει το αήττητο σερί του εδώ και καιρό αλλά ο EC3 εξακολουθούσε να μην έχει δεχτεί pinfall ή submission  σε singles αγώνα, μέχρι που έφτασε ο Mike Bennett να το κάνει. Άλλαξαν κατόχους τα Tag Team Championships και το King Of The Mountain Championship. Ξεπέρασε το εμπόδιο του Tyrus ο Drew Galloway.

Παρά τις παρεμβάσεις του Rockstar Spud και τον τραυματισμό του στα πλευρά, ο Drew Galloway κατάφερε να κερδίσει τον Tyrus με το Futureshock DDT για να διατηρήσει το TNA World Heavyweight Championship.

Η Maria Kanellis έβαλε την Gail Kim σε αγώνα με τη Rosemary. Η 5 φορές Knockouts Champion ηττήθηκε, αφού η Rosemary τις φύσηξε το μυστηριώδες υγρό της ενώ η προσοχή του διαιτητή είχε αποσπαστεί από τη Maria.

Το νέο talk show του Eli Drake με ονομασία "Fact Of Life" έκανε την πρεμιέρα του, με τον Drake να ανακηρύσσει συγκεκριμένους παλαιστές ως "Dummies". Καλεσμένοι του ήταν οι Bro Mans. Τελικά κατέληξαν σε σωματική μάχη, αλλά ο Drake έφυγε από το ρινγκ πριν τον πετάξουν έξω οι Bro Mans.

Οι Beer Money έχασαν τα Tag Team Championships από την Decay, μετά από Chokeslam του Abyss στον Bobby Roode πάνω σε πρόκες στο Valley Of Shadows Match (δηλαδή No DQ με χαμηλό φωτισμό).

Σειρά είχε ο Eric Young για να χάσει το King Of The Mountain Championship από τον Bram. Ο Βρετανός πήρε τη νίκη με Brighter Side Of Suffering πάνω σε τραπέζι έξω από το ρινγκ.

Ο Jeff Hardy εμφανίστηκε κουτσαίνοντας μετά τον επίπονο αγώνα με τον Matt Hardy της προηγούμενης εβδομάδας. Η Reby με τον Rockstar Spud τον διέκοψαν λέγοντας πως ντροπιάζει την οικογένεια Hardy. Ο Spud επιτέθηκε στον Jeff αλλά δέχτηκε Twist Of Fate.

Στο main event ο Mike Bennett εκμεταλλεύτηκε την παρέμβαση της Maria που τον γλύτωσε από την ήττα για να κερδίσει τον EC3, αντιστρέφοντας τη λαβή υποταγής που του είχε εφαρμόσει.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 26/4/2016:

- Ο Drew Galloway κέρδισε τον Tyrus (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)
- H Rosemary κέρδισε την Gail Kim
- Η Decay κέρδισε τους Beer Money (νέοι TNA Tag Team Champions)
- O Bram κέρδισε τον Eric Young (νέος King Of The Mountain Champion)
- O Mike Bennett κέρδισε τον EC3

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 26/4/2016: Τέλειωσε το σερί ο Bennett Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top