ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Impact Wrestling 5/4/2016: Αποτυχημένη εκδίκηση

Το επεισόδιο μπορεί να είχε τον υπότιτλο "Revenge", αλλά ο Matt Hardy δεν κατάφερε να πάρει εκδίκηση από τον Drew Galloway στη ρεβάνς για το TNA World Heavyweight Championship. Αντίθετα, ο Jeff Hardy πήρε εκδίκηση από τον Eric Young για ότι του έχει προκαλέσει. Νέα Knockouts Champion η Jade. Στο πάρκινγκ έφτασαν EC3 και Mike Bennett.

Το Six Sides Of Steel μεταξύ Jeff Hardy και Eric Young άνοιξε το επεισόδιο. Ο αγώνας άρχισε εκτός κλουβιού με τον Young να έχει τη βοήθεια του Bram. Τελικά ο Hardy κέρδισε με Swanton Bomb από την κορυφή του κλουβιού.

Ο Drew Galloway και ο Matt Hardy εξαπέλυσαν λεκτικές επιθέσεις ο ένας στον άλλον στο ρινγκ. Ο Tyrus υπενθύμισε πως έχει title shot από το καλοκαίρι και ίσως το εξαργυρώσει.

Ο Pope και ο Lashley αγωνίστηκαν σε Street Fight. Ο τελευταίος πήρε τη νίκη με spear την ώρα που ο Pope βρισκόταν στον αέρα. Ο Lashley συνέχισε την επίθεση μέχρι να φύγει λόγω του ερχομού του EC3, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με καρέκλα από τον Mike Bennett.

O EC3 φώναξε στο ρινγκ τον Bennett, ο οποίος είχε επιστρέψει στα παρασκήνια. Ο Bennett ήρθε και σύντομα οι δυο άντρες μπλέχτηκαν σε καβγά που οδηγήθηκε στο πάρκινγκ.

Η Jade χρησιμοποίησε τη βοήθεια της Maria Kanellis και κέρδισε την Gail Kim και τη Madison Rayne για να αναδειχθεί νέα Knockouts Champion.

O Eddie Edwards απέρριψε την πρόταση του Shane Helms για να συμμαχήσουν. Ο Helms πήρε επιθετικό ύφος και οι Beer Money ήρθαν έγκαιρα πριν αρχίσει καβγάς. Με τη σειρά της ήρθε η Decay, με τον Abyss να λέει πως αυτή τη φορά θα πάρουν τους τίτλους για πάντα. Οι Beer Money είπαν ότι θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους εναντίον όλων.

Ο Drew Galloway κέρδισε τον Matt Hardy και παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Tyrus προσπάθησε να βοηθήσει τον Matt αλλά δέχτηκε την επίθεση του Jeff Hardy.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 5/4/2016:

- Ο Jeff Hardy κέρδισε τον Eric Young
- O Lashley κέρδισε τον Pope
- H Jade κέρδισε τις Gail Kim και Madison Rayne (νέα Knockouts Champion)
- O Drew Galloway κέρδισε τον Matt Hardy (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 5/4/2016: Αποτυχημένη εκδίκηση Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top