ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Jake Roberts: "Το WWE κρατάει πίσω τον Bray Wyatt"


Ο θρυλικός Jake "The Snake" Roberts μίλησε σε ξένο μέσο για το παρελθόν του στο pro wrestling, για το αν τα promo του ήταν γραμμένα ή όχι, ενώ ξεχώρισε τον Bray Wyatt, ο οποίος κατά τη γνώμη του περιορίζεται από το WWE.

Για το αν είχε είχε ελευθερία στα promos και ποια είναι η γνώμη του για τα γραμμένα promos: "Κανένας δεν έγραψε promo για μένα. Ποτέ. Για το λόγο μου στο Hall Of Fame ήθελαν να με βοηθήσουν και έστειλαν κάποιον για να το κάνει. Έγραψα κάποιες σημειώσεις και υποτίθεται ότι θα έλεγα κάποια πράγματα που θα εμφανίζονταν στην οθόνη, αλλά όταν πέρασα την πόρτα τα πέταξα όλα. Δεν είμαι έτσι. Δεν κάνω στημένη συνέντευξη γιατί δεν είναι μέσα από την καρδιά μου. Αυτά προέρχονται απ' το μυαλό και το στόμα κάποιου άλλου. Κανείς δεν ξέρει τον Jake όπως ο Jake. Γι' αυτό άσε τον Jake να το κάνει μόνος του. Κανείς δεν έγραψε ποτέ κάτι που είπε ο "Snake" στις συνεντεύξεις του. Το μόνο που έγινε με τις συνεντεύξεις μου ήταν να μου πουν μερικές φορές ότι το παράκανα ή ότι τους έπαιρναν τηλέφωνο για κάτι που είπα. Δεν ήταν ότι έβρισα ή κάτι τέτοιο, αλλά έλεγα κάτι που ταρακουνούσε το μυαλό του κόσμου και τους έκανε να σκεφτούν. Δε μου αρέσει ότι τα γράφουν αυτά σεναριογράφοι, ούτε ότι το κάνουν σεναριογράφοι που δεν έχουν παλέψει ποτέ. "

Για τους σημερινούς παλαιστές: "Ο χώρος έχει αλλάξει πολύ. Οι νέοι δεν έχουν την ευκαιρία να μάθουν τη δουλειά. Έρχονται και σε δυο χρόνια είναι στην τηλεόραση με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνουν κάτι για να κρατήσουν τη δουλειά τους. Έτσι βγαίνουν εκεί έξω και τραυματίζονται κάνοντας χαζά και επικίνδυνα πράγματα. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Δεν ξέρουν την τέχνη του wrestling. Ξέρουν να κάνουν εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά δε χρειάζεται να είχε τρομερός παλαιστής για να πηδήξεις από κλουβί. Πρέπει να είσαι ηλίθιος. Τέλος."

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον τωρινό παλαιστή στο μικρόφωνο: "Bray Wyatt. Ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Νομίζω ότι τον κρατούν πίσω. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα και θα ήθελα να τον αφήσουν ελεύθερο, αλλά δε νομίζω ότι θα το κάνουν. Θα ήταν δύσκολο για το WWE να του επιβάλλει κάτι επειδή ο χαρακτήρας του θα ήταν πολύ δυνατός. Έτσι τον έχουν περιορισμένο και είναι κρίμα γιατί είναι μοναδικός. "

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Jake Roberts: "Το WWE κρατάει πίσω τον Bray Wyatt" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top