ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Κόντρα Jim Cornette-Young Bucks


Δυσαρεστημένος με τον τρόπο που παλεύουν οι Young Bucks δήλωσε ο Jim Cornette σε ξένο μέσος με τη διάσημη Tag Team να απαντάει στα λεγόμενά του χαρακτηρίζοντάς τον ξεπερασμένο.

Τα λόγια του Cornette: "Δε με τρελαίνουν οι Young Bucks. Πρέπει να πω ότι μου αρέσουν αυτοί οι νεαροί. Είναι νέοι και κάποια μέρα θα μάθουν. Θα μάθουν ότι όταν άνθρωποι προσπαθούν να τους βοηθήσουν λέγοντάς τους πως αν κάνουν 47 superkicks σε κάποιον και δεν τον κερδίσουν σημαίνει ότι είναι πιο αδύναμοι και από κάτουρο γάτας. Βασικά θέλουν να διασκεδάσουν τον κόσμο. Δε θέλω να διασκεδάσω τον κόσμο. Θέλω να τον εκνευρίσω, θέλω να δημιουργήσω μια επανάσταση, θέλω να κάνω κάποιον να θέλει να με μαχαιρώσει. Έπειτα θα πληρώσουν για να με δουν ξανά. Αν είμαι παιδί και κλωτσήσω κάποιον 82 φορές στη μούρη και δεν πέσει καν κάτω, πόσο μάλλον να χάσω, αυτό σημαίνει ότι είμαι χάλια. Επομένως, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε σαν finisher είτε για να κλωτσάς οκτάχρονα στην αυλή, αλλά μου αρέσει όταν οι άνθρωποι παίρνουν το επάγγελμά μου και προσπαθούν να το αναπτύξουν αντί να το κάνουν ανόητο για γενέθλια οκτάχρονων παιδιών."

Άμεση ήταν η απάντηση των Young Bucks.

Nick Jackson: "Απλά λέμε ότι είναι ξεπερασμένος. Αυτό είναι καυτό, αυτό είναι νέο και απλά πρέπει να προχωρήσεις. Κάποια από αυτά τα πράγματα είναι ξεπερασμένα, όπως είπα. Πιστεύω πως αν έκανες ένα chinlock για 10 λεπτά στο Ring Of Honor θα φώναζαν 'This is boring'. Δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά στις μέρες μας. Δούλευε παλιά, ήταν ωραίο τότε, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος στις μέρες μας έχει μικρότερη διάρκεια προσοχής και θέλει να διασκεδαστεί με αυτόν τον τρόπο, οπότε αυτό προσπαθούμε να δώσουμε."

Matt Jackson: "Και αν δεν το κάνεις, θα κοιτούν το κινητό τους. Θέλω να είμαι ο τύπος που έχει την προσοχή από την ώρα που κάνω την είσοδό μου μέχρι την ώρα που φεύγω. Όπως είπε (ο Nick) δεν μπορώ να κάνω chinlock για 10 λεπτά και να κρατήσω την προσοχή τους. Δεν θα συμβεί το 2016 αυτό."

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κόντρα Jim Cornette-Young Bucks Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top