ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Jim Ross: «Νομίζω ότι ο Chris Benoit δεν θα ήθελε να γίνει μέλος του HOF»


Στο blog του έγραψε για τα τελευταία νέα του pro wrestling ο Jim Ross και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Sami Zayn, στο αν ο Chris Benoit αξίζει να βρεθεί στο WWE Hall of Fame και στην επιλογή του WWE να αποκτά παλαιστές από άλλα promotions.


Για το ποιο είναι το "ταβάνι" του Sami Zayn:

"Ο Zayn είναι ξεκάθαρα main eventer, ο οποίος περιμένει να φτάσει εκεί και δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη. Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και αφοσιωμένος επαγγελματίας".

Για το αν ο Chris Benoit αξίζει να γίνει μέλος του WWE Hall of Fame:

"Παλιά ερώτηση με την ίδια απάντηση. Νομίζω ότι αν ο Chris μπορούσε να απαντήσει τώρα, αισθάνομαι ότι και ο ίδιος δεν θα ήθελε να γίνει μέλος του HOF εξαιτίας των όλων όσων συνέβησαν τις τελευταίες μέρες της ζωής του και παρά της συνεισφοράς του στο ρινγκ".

Για την "αρπαγή" ταλέντων του WWE από άλλα promotions:

"Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που σκέφτονται στο WWE, καθώς θέλουν πάντα να βρίσκουν νέα ταλέντα, όμως νομίζω ότι δεν γίνεται να παραβλέψουν την πληθώρα των ταλέντων που υπάρχουν στα άλλα promotions".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Jim Ross: «Νομίζω ότι ο Chris Benoit δεν θα ήθελε να γίνει μέλος του HOF» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top