ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

Το τελευταίο αντίο του Jim Ross στην Chyna


Στον ξαφνικό θάνατο της Chyna αναφέρθηκε και ο θρυλικός Jim Ross στην ιστοσελίδα του, ενώ έκανε λόγο για τις τελευταίες μέρες της ζωής της, κατά τη διάρκεια των οποίων οι δυο τους είχαν συχνή επικοινωνία.


Εδώ τα όσα έγραψε για το θέμα:

"Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο της Joanie Lauer, γνωστή ως Chyna, την προηγούμενη βδομάδα στο Los Angeles. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη τα ακριβή αίτια του θανάτου της και αυτά θα μπορούσαν να είναι τόσο απλά όσο για παράδειγμα η άπνοια ύπνου. Αυτή μπορεί να προκαλέσει καρδιακό επεισόδιο και το ξέρω επειδή είχα για πάρα πολλά χρόνια όσο ήμουν στο WWE χωρίς να το γνωρίζω".

Συνέχισε με τα παρακάτω:

"Οι τελευταίες επαφές μου με την Joanie ήταν αρκετά συχνές και ήταν ξεκάθαρο ότι είχε τις καλές της μέρες, αλλά και κάποιες όχι και τόσο καλές. Ήξερε ότι έπρεπε να ανακτήσει και πάλι τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της και να έχει ένα νέο ξεκίνημα. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα το έκανε και είχα επίσης αντιληφθεί ότι αυτή η διαδικάσια θα έπαιρνε χρόνο. Αυτό που θέλω να πω κλείνοντας, είναι ότι η Joanie Lauer ήθελε να είναι χαρούμενη και να την αγαπούν. Αυτός δεν είναι κακός στόχος για όλους μας. RIP Joanie".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Το τελευταίο αντίο του Jim Ross στην Chyna Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top