ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Jim Ross: «Η τέλεια ευκαιρία για heel turn του Roman»


Στην εκπομπή του Nick Hausman στο Wrestlezone βρέθηκε ο Jim Ross, ο οποίος μίλησε για τον Roman Reigns και την κόντρα ανάμεσα σε Charlotte και Natalya.


Για την επιλογή του WWE να μην γίνει heel ο Reigns στην Wrestlemania 32:

"Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Νομίζω ότι προετοιμάζουν το έδαφος για heel turn. Ο Roman Reigns έχει όλα τα προσόντα και τον μεγάλο τίτλο στα χέρια του. Όσα είπε ο Reigns στο RAW είχαν νόημα. Πράγματι δεν χρειάστηκε κανέναν και πλέον δεν νοιάζεται για τίποτα αφού είναι πρωταθλητής. Θα έρθει η αντίδραση του κόσμου, είναι η τέλεια ευκαιρία για heel turn".

Για την αντιπαράθεση ανάμεσα σε Charlotte και Natalya:

"Υπάρχει ένα ενδιαφέρον storyline ανάμεσα στις δύο με το background των οικογενειών τους. Έχει λογική και είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο. Επιπλέον, θα δούμε πολύ καλές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Charlotte και Natalya".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Jim Ross: «Η τέλεια ευκαιρία για heel turn του Roman» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top