ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

John Cena: «Μου έχει λείψει το αίμα»


Στο Rolling Stone μίλησε ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής John Cena, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν το WWE, αλλά και σε πιο προσωπικά του ζητήματα. Εδώ τα highlights της συνέντευξης του:


Για τον Vince McMahon και το WWE σαν προϊόν στις μέρες μας:

"Είμαι ένας άνδρας 38 χρονών και θα ήθελα να παρακολουθώ ένα προϊόν πιο ελκυστικό για την ηλικία μου είτε αυτό ήταν σε πρόγραμμα TV-14 ή ακόμη πιο βίαιο. Τώρα αν κάποιος ματώσει, ο διαιτητής θα διακόψει τον αγώνα, ενώ στο παρελθόν συνεχίζαμε κανονικά. Το αίμα έδινε άλλο κύρος στους αγώνες. Καταλάβαινε ο θεατής ότι το πράγμα έχει "σοβαρέψει". Καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν το κάνουμε πια και ο Vince McMahon είναι για μένα κάτι σαν προπονητής και σαν πατέρας μου. Στόχος και των δυο μας είναι η βελτίωση του WWE, όμως το αίμα είναι κάτι που μου έχει λείψει".

Για το αν θα γίνει heel:

"Η δουλειά μου σαν Superstar είναι να λέω μία ιστορία στο κοινό. Μου αρέσει η δυναμική του κόσμου και το γεγονός ότι κάθε βράδυ είναι διαφορετικό. Αυτό που είναι παράξενο είναι ότι είμαι καλός επειδή με συμπαθούν τα παιδιά και οι γονείς τους και ταυτόχρονα είμαι κακός επειδή δεν γίνομαι heel".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: John Cena: «Μου έχει λείψει το αίμα» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top