ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Kane: «Θα ήθελα να παίξω σε ταινία με τον Daniel Bryan»


Συνέντευξη παραχώρησε ο Kane στο Crave Online και μίλησε για τη νέα ταινία στην οποία συμμετέχει, τον Daniel Bryan και τη μελλοντική του απόσυρση από το WWE.


Για την ταινία με τίτλο "Countdown", το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια ενός WWE live event:

"Στην πραγματικότητα δεν βρισκόμουν εκεί όταν αυτό συνέβη. Ήμουν εκεί μόνο στην πρώτη βδομάδα των γυρισμάτων. Κάναμε τα γυρίσματα σε 10 μέρες, χωρίς να έχουμε μία βδομάδα προετοιμασίας. Είναι εντυπωσιακό ότι για ολόκληρο το project χρειαστήκαμε μόνο έναν μήνα. Ωστόσο, πράγματι βιντεοσκοπήθηκε ένα ολόκληρο WWE live event στο Vancouver και θα χρησιμοποιηθεί υλικό από αυτό στην ταινία".

Με ποιον άλλο WWE Superstar θα ήθελε να συνεργαστεί σε ταινία:

"Θα ήθελα να παίξω σε κωμωδία με τον Daniel Bryan. Νομίζω θα είχε μεγάλη επιτυχία".

Για το μέλλον του στο WWE:

"Στο WWE έχουμε ένα ρητό: ποτέ μη λες ποτέ. Θα είμαι στο WWE για τα επόμενα χρόνια και τότε θα δούμε τι ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον χώρο των ταινιών και της ψυχαγωγίας γενικότερα. Είχα την τύχη να συναντήσω στη ζωή μου ιδιαίτερους ανθρώπους και να κάνω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα και για μένα όλο αυτό είναι μία περιπέτεια που δεν ξέρω που θα καταλήξει".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kane: «Θα ήθελα να παίξω σε ταινία με τον Daniel Bryan» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top