ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Kevin Owens: «Θα τους διαλύσω όλους»


Απόψε ο Kevin Owens θα πραγματοποίησει την πρώτη του εμφάνιση στην Wrestlemania όπου θα υπερασπιστεί το Intercontinental Championship εναντίον έξι άλλων Superstars σε ladder ματς.


Για την παρθενική του συμμετοχή στο μεγάλο event μίλησε ο Καναδός στο BBC και απάντησε στις ερωτήσεις που του έγιναν. Εδώ τα highlights της συνέντευξης:

Ποιες οι σκέψεις του για το αποψινό ladder ματς:

"Θα τους διαλύσω όλους. Το ματς αυτό από μόνο του είναι καταστροφικό καθώς συμμετέχουν επτά άνθρωποι και ο καθένας θέλει να κλέψει την παράσταση και να έχει τη δική του μεγάλη στιγμή".

Για τους αντιπάλους του στην Wrestlemania:

"Ο Miz μπορεί να έχει βρεθεί στο main event της Wrestlemania, όμως από τότε δεν τον σέβεται κανείς. Ο Dolph Ziggler έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο παρελθόν, όμως δεν έχει πετύχει κάτι άλλο στην πορεία. Ο Stardust και ο Ryder έχουν ταλέντο, όμως ποτέ δεν είχαν μία μεγάλη στιγμή στην Wrestlemania. Ο Sami Zayn προσπαθεί να φτιάξει το όνομα του και εγώ θέλω να κρατήσω το Intercontinental Championship. Θα είναι δύσκολο ματς, καθώς όλοι θέλουν να αποδείξουν την αξία τους".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kevin Owens: «Θα τους διαλύσω όλους» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top