ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Πότε έγιναν οι πρώτες παραβάσεις των Konnor και Adam Rose;


Μετά την ανακοίνωση του WWE για την αποβολή των Adam Rose και Konnor λόγω παραβίασης του Wellness Policy Program, πολλοί ξαφνιάστηκαν διαβάζοντας πως αυτή ήταν η δεύτερη παράβαση των συγκεκριμένων παλαιστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν, το WWE δεν είχε δημοσιοποιήσει τα πρώτα παραπτώματά τους, γι' αυτό και δε γνώριζε κανείς πότε έγιναν οι παραβάσεις για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η πρώτη παράβαση του Konnor εντοπίζεται 10 χρόνια νωρίτερα, το 2006, όταν ήταν ακόμη στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του WWE. Τότε το WWE δε δημοσιοποιούσε τις παραβιάσεις του Wellness Policy Program. Ο Adam Rose βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες το 2013, όταν βρισκόταν και αυτός στο αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Πότε έγιναν οι πρώτες παραβάσεις των Konnor και Adam Rose; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top