ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Το ladder ματς της Wrestlemania είχε...τέσσερις νικητές


Η νίκη του Zack Ryder στο 7 Man Ladder ματς στην Wrestlemania 32 ήταν αναμφίβολα η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς και ένα αποτέλεσμα το οποίο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι περίμεναν νικητή του συγκεκριμένου αγώνα έναν εκ των Kevin Owens και Sami Zayn και σίγουρα κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι ιθύνοντες του promotion θεώρησαν ότι το feud ανάμεσα σε Kevin Owens και Sami Zayn μπορεί να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον του κοινού ακόμη κι αν δεν διακυβεύεται το Intercontinental Championship. Παράλληλα, αποφάσισαν να δώσουν μία μεγάλη Wrestlemania moment στον Zack Ryder δίνοντας του τον τίτλο για λίγο και στο τέλος αποφάσισαν να προσφέρουν μία ακόμη ευκαιρία στον Miz να δείξει την αξία του στο midcard status.

Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι του WWE πέτυχαν κάτι αρκετό δύσκολο, δηλαδή να υπάρχουν κατά κάποιον τρόπο τέσσερις νικητές σε ένα ματς! Οι Kevin Owens και Sami Zayn θα μας προσφέρουν σίγουρα μεγάλες συγκινήσεις στη μεταξύ τους κόντρα, ο Zack Ryder πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της Wrestlemania και ο Miz θα "αναγεννηθεί" ως Intercontinental Champion. 

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Το ladder ματς της Wrestlemania είχε...τέσσερις νικητές Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top