ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Lana: «Θα μείνω στην ιστορία του WWE»


Συνέντευξη έδωσε πριν λίγες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE η Lana, η οποία αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα όπως το ντεμπούτο της στο ρινγκ στην Wrestlemania, αλλά και το μέλλον της στην μεγάλη εταιρία.

Εδώ τα highlights της συνέντευξης:

Τι είναι αυτό που την βοηθά να είναι συγκεντρωμένη στη δουλειά της στο ρινγκ:

"Βλέπω πολλούς άνδρες και πολλές γυναίκες που μόλις φτάνουν στο main ρόστερ σκέφτονται ότι τα έχουν καταφέρει. Νομίζω όμως ότι αυτό που ξεχωρίζει τους καλούς από τους πραγματικά σπουδαίους είναι η πείνα, η θέληση να μάθεις καλύτερα και να βελτιώνεσαι συνέχεια".

Για το ντεμπούτο της στο ρινγκ την Wrestlemania 32:

"Πριν την Wrestlemania είχα άγχος στη σκέψη ότι θα αγωνιστώ μπροστά σε 100.000 θεατές. Οι περισσότεροι ξεκινούν μπροστά σε 100 θεατές. Ωστόσο εμένα η σκέψη μου είναι ή όλα ή τίποτα".

Για το αν έχει στόχο το Women's Championship:

"Δεν θέλω να αποκαλύπτω τα πλάνα μου στον κόσμο. Δεν θέλω να πω ότι θα κάνω αυτό ή το άλλο γιατί δεν θέλω να απειλήσω κανέναν. Αυτό που υπόσχομαι είναι το εξής: Θα μείνω στην ιστορία του WWE ως η πιο σημαντική γυναίκα που πέρασε από την εταιρία".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Lana: «Θα μείνω στην ιστορία του WWE» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top