ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Τι πήγε στραβά με τη League Of Nations;


O Μάκης Παφλιάς γράφει για το τι πήγε στραβά με την League of Nations και για το πως θα μπορούσε να έχει μια καλύτερη πορεία στο WWE.

Άραγε είμαι ο μόνος που περίμενε περισσότερα από τη League of Nations? Τελειώνοντας το Road to Wrestlemania του WWE12 με τον Sheamus είπα: Μία ομάδα με μέλη από το Ηνωμένο Βασίλειο που κυριαρχεί στο WWE. Από εκείνη την στιγμή ήθελα να δω αν όχι κάτι ίδιο αλλά κάτι παρόμοιο. Και το Νοέμβριο του 2015 δημιουργήθηκε η League of Nations.


Πιστεύω πως η φατρία του Sheamus απέτυχε στο WWE όχι μόνο λόγω του κάκιστου booking αλλά και στο ότι δημιουργήθηκε σε λάθος timing. Αν αυτή η ομάδα είχε δημιουργηθεί 5 χρόνια πριν με μέλη McIntyre και Regal όπως στο WWE '12 αντί για Del Rio/Rusev, σήμερα θα μιλούσαμε για μια ιστορική ομάδα. Αναμφισβήτητα ρόλο έπαιξε και η άνοδος του Roman Reings και η επιθυμία να τον κάνουν το πρόσωπο της εταιρίας.

Έστω όμως ότι η LoN ήθελε να αφήσει το στίγμα της και να κάνει κάτι ιστορικό. Ακολουθώντας το παράδειγμα της THQ το κοινό θα αποδοκίμαζε συνεχώς τον US champ Alberto Del Rio κάτι το οποίο θα τον έκανε έξαλλο για την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του. Θα ακολουθούσε κάποιο promo για την ασέβεια των Αμερικανών, ότι δεν μπορούν σεβαστούν τον πρωταθλητή τους. Κανένας δεν θα ήθελε να είναι πρωταθλητής μια τέτοιας χώρας με τέτοιους ασεβείς ανθρώπους. Και ΜΠΟΥΜ αντικατάσταση του US τίτλου με τον Εuropean. Ίσως η πιο εκνευριστική κίνηση στην ιστορία του WWE.Η LoN ξεκίνησε κάπως δυναμικά από την στιγμή που εξαργύρωσε ο Sheamus την βαλίτσα αλλά σε κάθε σενάριο πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια και ένα καλό τέλος. Και είδαμε τον Sheamus να χάνει την WWE World Heavyweight, τον Del Rio να χάνει από τον Kalisto την US και μετά το χάος.

Ένα feud με την New Day, μία νίκη χωρίς κανένα απολύτως νόημα στη Wrestlemania και το αποκορύφωμα στο Smackdown όπου η ομάδα διαλύθηκε όπως τα παιδάκια που τσακώνονται στο δημοτικό. Και νοιώθω σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κάποια κόντρα μεταξύ τους. Ενώ σκεφτείτε να υπήρχε ένας European τίτλος στην μέση και ένα Fatal-4-Way στο Payback.

Αν το αναλύσω περισσότερο θα βρω αρκετά φάουλ απλά ήθελα να σταθώ περισσότερο στο γεγονός ότι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια ιστορική κίνηση και την πέταξαν στα σκουπίδια.

Item Reviewed: Τι πήγε στραβά με τη League Of Nations; Description: Rating: 5 Reviewed By: Μάκης Παφλιάς
Scroll to Top