ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Τραυματίστηκε στο χθεσινό live event ο Shinsuke Nakamura


Στο χθεσινό live event του NXT στη Columbia ο Shinsuke Nakamura αγωνίστηκε κόντρα στον Manny Andrade και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης υπέστη τον πρώτο του τραυματισμό στο WWE.


Ο Nakamura τραυματίστηκε όταν δέχτηκε ένα moonsault από τον αντίπαλο του, το οποίο του προκάλεσε ένα κόψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, κοντά στο αυτί, με αποτέλεσμα να ματώσει και ο αγώνας του να διακοπεί για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να τον βοηθήσουν οι γιατροί του promotion.

Ο αγώνας συνεχίστηκε και ο Ιάπωνας μπόρεσε να στεφθεί νικητής. Εδώ χαρακτηριστική φωτογραφία από το χθεσινό περιστατικό:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τραυματίστηκε στο χθεσινό live event ο Shinsuke Nakamura Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top