ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Lucha Underground 13/4/2016: Το trio των αστέρων


Η ομάδα των Rey Mysterio, Prince Puma και Dragon Azteca Jr. προχώρησε στην επόμενη φάση του Trios Tournament μετά από ένα εξαιρετικό main event. Έρχεται για τον Matanza Cueto ο Mil Muertes την επόμενη βδομάδα. Πήρε το πρώτο αζτέκικο μετάλλιο ο Texano.

O Dario Cueto έβαλε στην ίδια ομάδα τους Johnny Mundo, Taya Valkyrie και Cage για το Trios Tournament. Οι τρεις τους αρχικά διαφώνησα, αλλά τελικά πείστηκαν.

Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου πάλεψαν δύο παλαιστές που δεν έχουμε δει πολύ τη φετινή σεζόν, ο Killshot και ο Argenis, με νικητή τον πρώτο.

Ο Daga έκανε το ντεμπούτο του διεκδικώντας ένα αζτέκικο μετάλλιο, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Texano που πήρε τη νίκη με powerbomb.

O Dragon Azteca Jr. βρήκε την Black Lotus και έμαθε ότι ο Matanza Cueto σκότωσε τον μέντορά τους, αλλά του συνέστησε να περιμένει να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία για να τα βάλουν με τους Cuetos.

Στο main event, αφενός το μεγάλο όνομα του Rey Mysterio και του Prince Puma και η φρεσκάδα του Dragon Azteca Jr. και αφετέρου τα προβλήματα ανάμεσα στον Cage και τον Mundo είχαν σαν αποτέλεσμα οι πρώτοι να πάρουν τη νίκη μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Trios Tournament.

Κλείνοντας, ο Dario Cueto έδωσε κίνητρο στον Matanza ενόψει του αγώνα του με τον Mil Muertes την επόμενη βδομάδα.

Αποτελέσματα Lucha Underground 13/4/2016:

- Ο Killshot κέρδισε τον Argenis
- O Texano κέρδισε τον Daga (κέρδισε ένα αζτέκικο μετάλλιο)
- Οι Dragon Azteca Jr. Rey Mysterio & Prince Puma κέρδισαν τους Johnny Mundo, Taya Valkyrie & Cage (προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Trios Tournament

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 13/4/2016: Το trio των αστέρων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top