ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Lucha Underground 20/4/2016: Έσπασαν την οροφή... κυριολεκτικά

Μετά από μια αμφίρροπη μάχη με πολύ μίσος, οι Matanza Cueto και Mil Muertes άφησαν στη μέση την κόντρα τους αφού ο αγώνας τους δεν έβγαλε νικητή. Μόνο ένας απέμεινε από τους Disciples Of Death. Κέρδισε ένα αζτέκικο μετάλλιο ο Aerostar.

O Dario Cueto ανακοίνωσε στον Fenix πως θα συμμαχήσει με τους PJ Black και Jack Evans για το Trios Tournament, ενώ έβαλε τους Aerostar και Drago να παλέψουν για ένα αζτέκικο μετάλλιο. Ο αγώνας μεταξύ των τελευταίων έβγαλε νικητή τον Aerostar.

H Taya είπε στον Johnny Mundo πως ζήτησε από τον Dario Cueto να του δώσει αγώνα για ένα μετάλλιο. Ο Cueto του έδωσε Steel Cage Match εναντίον του Cage, κάτι που εκνεύρισε τον Mundo.

Παρά τα προβλήματα λειτουργίας σαν ομάδα που αντιμετώπισαν οι Fenix, PJ Black και Jack Evans, κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Disciples Of Death και να περάσουν στην επόμενη φάση του Trios Tournament. Αργότερα, η Catrina τα έβαλε με τους ηττημένους και τους προκάλεσε να της δώσουν ένα λόγο για να μην τους καταστρέψει. Τότε ο Muerte σκότωσε τον Trece και τον Negro.

O Dario Cueto ανακοίνωσε στους Son Of Havoc, Ivelisse και Angelico πως θα συμμετέχουν στον τελικό του Trios Tournament, όπου θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους απέναντι στις ομάδες που προκρίθηκαν.

Ο Mil Muertes έγινε ο πρώτος παλαιστής που κατάφερε να τα σταθεί ισάξια ενάντια στον Matanza Cueto αλλά ο αγώνας τους έληξε χωρίς νικητή, καθώς ο Muertes έκανε Flatline στον Matanza πάνω από το γραφείο του Dario Cueto, σπάζοντας έτσι την οροφή.

Ένας άντρας εμφανίστηκε στο γραφείο της αστυνομικού που ερευνά την υπόθεση εναντίον των Cuetos και της είπε να εγκαταλείψει την υπόθεση.

Αποτελέσματα Lucha Underground 20/4/2016:

- O Aerostar κέρδισε τον Drago
- Οι Fenix, Jack Evans & PJ Black κέρδισαν τους Disciples Of Death (προκρίθηκαν στον τελικό του Trios Tournament)
- O αγώνας Matanza Cueto vs Mil Muertes κρίθηκε No Contest (o Matanza παρέμεινε Lucha Underground Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 20/4/2016: Έσπασαν την οροφή... κυριολεκτικά Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top