ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Lucha Underground 27/4/2016: Νέο trio στην κορυφή

Η ομάδα των Rey Mysterio, El Dragon Azteca Jr. και Prince Puma ανέβηκε στην κορυφή κατακτώντας τα Trios Championships μετά από έναν τρομερό αγώνα. Εξαιρετικά βίαιο το Steel Cage Match του Cage και του Johnny Mundo με νικητή τον πρώτο.

Καλύτερο ξεκίνημα στο επεισόδιο από το Steel Cage Match μεταξύ του Cage και του Johnny Mundo. Ο αγώνας είχε βία, η Taya πέρναγε μέσα στο κλουβί αντικείμενα στον Mundo, ενώ ενεπλάκη και αυτή πηδώντας από την κορυφή του κλουβιού πάνω στον Cage. O "Machine" πάντως δεν πτοήθηκε, έδεσε την Taya με χειροπέδες στο σκοινί και πήρε τη νίκη.

Ο τελικός του τουρνουά για τα Trios Championships πήρε τη σκυτάλη. Πριν τον αγώνα ο Dario Cueto ανακοίνωσε πως η Ivelisse και ο Son Of Havoc θα αγωνιστούν χωρίς τον Angelico λόγω ατυχήματος. Παρ' όλα αυτά η Ivelisse κατάφερε να αποκλείσει την ομάδα των Joey Ryan, Mr. Cisco και Cortez Castro με roll up στον τελευταίο. Στη συνέχεια ο Jack Evans απέκλεισε τους πρωταθλητές και έμειναν από τη μια οι Jack Evans, PJ Black και Fenix και από την άλλη οι Rey Mysterio, Prince Puma και El Dragon Azteca Jr. Οι τελευταίοι ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη και κατέκτησαν τα Trios Championships.

Σε ένα παρασκηνιακό βίντεο, ο Vampiro προκάλεσε τον Pentagon να σηκωθεί από το αναπηρικό καροτσάκι στο οποίο βρισκόταν αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε ο μέντοράς του έριξε στο κεφάλι του καυτό κερί.

Αποτελέσματα Lucha Underground 27/4/2016:

- Ο Cage κέρδισε τον Johnny Mundo
- Οι Rey Mysterio, Prince Puma & El Dragon Azteca Jr. κέρδισαν τους Ivelisse & Son Of Havoc, Jack Evans, PJ Black & Fenix και Joey Ryan, Cortez Castro & Mr. Cisco (νέοι Trios Champions)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 27/4/2016: Νέο trio στην κορυφή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top