ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Lucha Underground 6/4/2016: Ψάχνει εκδίκηση ο Mil Muertes


Η κυριαρχία του Matanza Cueto συνεχίστηκε σε άλλο ένα επεισόδιο, με θύμα αυτήν τη φορά τον Fenix, αλλά ο Mil Muertes τον κυνήγησε για εκδίκηση. Ξεκίνησε το Trios Tournament, επιτέθηκε στη Mariposa η Sexy Star.

Ο αγώνας που άνοιξε το επεισόδιο ήταν αυτός της Ivelisse με την Blue Moon. Η Trios πρωταθλήτρια ήταν αυτή που πήρε τη νίκη.

Έπειτα διεξήχθη ο πρώτος αγώνας του Trios Tournament. Ο Joey Ryan συνεργάστηκε με το Crew για να κερδίσουν την αταίριαστη ομάδα των Marty "The Moth" Martinez, Mariposa και The Mack. Ο Martinez τσακώθηκε με τον Mack με αποτέλεσμα να δεχτεί stunner και να χάσει την ομάδα. Στη συνέχεια η Mariposa επιτέθηκε στον Mack, ώσπου ήρθε η Sexy Star για να υπερασπιστεί το φίλο της.

Ο Rey Mysterio παρότρυνε τον Dragon Azteca Jr. να αφήσει το παρελθόν πίσω του και να παλέψει για τιμή και όχι για εκδίκηση. Στη συνέχεια του είπε πως θα πάρουν μέρος στο Trios Tournament μαζί με τον Prince Puma.

Ο Matanza Cueto υπερασπίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα το Lucha Underground Championship κυριαρχώντας κόντρα στον Fenix, ο οποίος πάντως επιτέθηκε περισσότερο από τον Pentagon Jr. στο προηγούμενο επεισόδιο. Ο Matanza συνέχισε την επίθεση και μετά τον αγώνα ώσπου ήρθε ο Mil Muertes και τον πέταξε εκτός ρινγκ. Ο Matanza ήθελε να μπει ξανά στο ρινγκ αλλά ο Dario Cueto τον κράτησε εκτός.

Αποτελέσματα Lucha Underground 6/4/2016:

- Η Ivelisse κέρδισε την Blue Moon
- Οι Joey Ryan & The Crew κέρδισαν τους The Mack, Marty "The Moth" Martinez & Mariposa
- O Matanza Cueto κέρδισε τον Fenix (παρέμεινε Lucha Underground Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 6/4/2016: Ψάχνει εκδίκηση ο Mil Muertes Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top