ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Επιστρέφει σύντομα ο Luke Harper;


Ο τραυματισμός του Luke Harper λίγο πριν την Wrestlemania 32 ήταν τεράστια απώλεια για την Wyatt Family. Οι φήμες έκαναν λόγο για ρήξη χιαστών, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα από το WWE και φαίνεται ότι το μέλος της "οικογένειας" θα επιστρέψει πιο γρήγορα απ'ότι έκαναν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις.


Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην αρχή είχε γνωστοποιηθεί ότι ο Harper θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 5-6 μηνών, όμως κάτι τέτοιο μάλλον δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. 

Την ίδια τύχη πάντως είχε και ο αρχηγός της Wyatt Family, Bray Wyatt, ο οποίος τραυματίστηκε μερικές βδομάδες αργότερα, όμως θα έχει επιστρέψει μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα και πιθανότατα θα συμμετέχει και στο Extreme Rules. Επομένως, η Wyatt Family θα μπορούσε να είναι ξανά πλήρης σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστρέφει σύντομα ο Luke Harper; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top