ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Ήταν ο χειρότερος main eventer της WrestleMania ο Miz;

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για το πέρασμα του Miz από την main event σκηνή και για τον αγώνα του απέναντι στον John Cena στην WrestleMania 27.

Έψαξα λίγο τα main event των 32 Wrestlemanias και συνειδητοποίησα πως τελικά ο Miz δεν ήταν και ο χειρότερος main eventer που έχει υπάρξει. Είδα κάποια promos για εκείνον τον αγώνα κόντρα στον John Cena και πραγματικά δεν πήρα είδηση ότι πέρασαν τριάντα λεπτά, βλέποντας τα βιντεάκια του Awesome One.

Αλήθεια το «Cena vs Miz» ήταν χειρότερο από το «Triple H - Reigns»; Μη φαντάζεστε ότι μιλάω για σενάριο ή το promo που συνόδεψε το ματς. Για wrestling μιλάω. Αρκετά Attitude Adjustments, Skull Crushing Finale, επέμβαση από Alex Riley (θα σε θυμόμαστε ρε μπαγάσα)... και ξαφνικά double count out... που μένεις παγωτό.

Επέμβαση από Rock, «Rock Bottom» και... έχασε το ΦΑΒΟΡΙ ο John Cena για πρώτη φορά σε one vs one match στην WrestleMania. Από την άλλη, είχαμε ένα classic match ανάμεσα σε Reigns και Triple H. Αργός ρυθμός... θύμισε ποδόσφαιρο εποχής Πελέ και Μαραντόνα. Έγινε το αναμενόμενο... χωρίς στυλ. Ο Cerebral Assassin γιατί ακριβώς πήρε την βαριοπούλα. Για DQ; Ο Game; Αλήθεια; Κακογραμμένο τελείωμα από όλες τις πλευρές.

Το Miz - Cena ήταν ο προπομπός για κάτι «μεγάλο» (έστω και εμπορικό). Το Triple H vs Reigns δεν έφερε κάποια αλλαγή ή αυτό το «πράγμα» που περιμένει το κατσόφυλο για να πει OMG.

Παρόμοια πράγματα θα έγραφα και για το «HHH - Orton» της WrestleMania 25. Εκεί, όμως, είχαμε ένα δυνατό storyline... που φτιάχνει κάπως τα πράγματα. Ποιος θα ξεχάσει το Royal Rumble 2009; Το Punt Kick στον Vince; Το DDT στην Stephanie και το σατανικό φιλί;

Δείτε τον Miz σε promo που τα σπάει:


 https://www.youtube.com/watch?v=8GEq75UxSRE

Δεν θέλω να συγκρίνω το τωρινό προϊόν με τους παλιό. Πριν από είκοσι - εικοσιπέντε χρόνια, είχαμε τους King Kong Bundy, Bam Bam Bigelow, Sycho Sid, Yokozuna, Sgt. Slaughter. Είναι σαν να προσπαθείς να βγάλεις καλύτερο τον Μέσι από τον Μαραντόνα, τον Διαμαντίδη από τον Γκάλη, τον Mayweather από τον Muhammad Ali.

Στο promo της WM 32 σώζει την παρτίδα ο Triple H στο promo (μεταξύ μας - θα θυμόμαστε μόνο το entrance του... μεταξύ μας - θα θυμόμαστε μόνο την Stephanie McMahon). Θα μου πείτε... ένας face αναγκαστικά κάνει χειρότερα promo από έναν heel; Όχι, αυτό δεν θεωρώ ότι ισχύει. Ο John Cena είναι ένας από τους καλύτερους στα promo. Πάντα, απολαμβάνω να τα βλέπω (ας επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια κάποιες φορές).

 https://www.youtube.com/watch?v=-2shi0cV5uQ

Βάζοντας τα κάτω... συμπεραίνω πως ο Miz είχε ένα main event στην WrestleMania που εκείνη την περίοδο το δικαιούταν. Σωστό timing!

Αγαπάς (ακόμα) να τον μισείς.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ήταν ο χειρότερος main eventer της WrestleMania ο Miz; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top