ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Τραυματισμός για Κακουμπάβα, Ολλανδός για Marku, ανακοίνωση από Στεφανόπουλο


Ο κορυφαίος αγώνας kickboxing της χρονιάς δεν θα γίνει στο No Limits 27: Star Wars. Ο Μελέτης Κακουμπάβας τραυματίστηκε και ο Φλοριάν Μάρκου περιμένει από στιγμή σε στιγμή να ακούσει το όνομα του νέου του αντιπάλου.

Η Γιωργία Μπιτάκου σκοπεύει να μη ρίξει τον πήχη του 27ου σόου της, που σηματοδοτεί και τα δέκα χρόνια ζωής του promotion. Για τον λόγο αυτό, προχώρησε σε αστραπιαίες κινήσεις προκειμένου να «κλείσει» όνομα - φωτιά από την Ολλανδία, μέσω του Χρήστου Παπαναγιώτου (πηγή: fightsports.gr).

Την ατυχία της promoter του No Limits σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΕΠ, Γιώργος Στεφανόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Τραυματισμός για Κακουμπάβα, Ολλανδός για Marku, ανακοίνωση από Στεφανόπουλο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top