ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Τι συμβαίνει με τον McGregor;


Οι τελευταίες ώρες έχουν βάλει φωτιά στο UFC και τον κόσμο, αφού αρχικά η ανακοίνωση της απόσυρσης του Conor McGregor και στη συνέχεια η ακύρωση του McGregor vs Diaz στο UFC 200 έχουν διεγείρει πάρα πολλά ερωτηματικά σχετικά με την υπόθεση.

Οι θεωρίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι ήδη πολλές. Ο πρόεδρος του UFC Dana White δήλωσε πως ανάγκασε να αποσύρει τον Ιρλανδό από το UFC 200, επειδή αρνήθηκε να πάει στο Las Vegas για να προμοτάρει την αναμέτρηση με τον Diaz. Σχετικά με την απόσυρσή του από το άθλημα όμως τι ισχύει.

Τίποτα δε θεωρείται σίγουρο τη στιγμή που μιλάμε αλλά κάποια σενάρια έχουν επικρατήσει.

Ένα σενάριο, που θεωρείται και το πιο πιθανό, είναι διαφωνία σε θέμα χρημάτων. Είναι γνωστό πως ο McGregor ζητάει όλο και περισσότερα χρήματα όσο αυξάνεται η φήμη του. Πόσα όμως είναι διατεθειμένο να του προσφέρει το UFC;

Υπάρχει και η περίπτωση ο "Notorious" να αποφάσισε όντως να αποσυρθεί από τις MMA. Πριν από μερικές μέρες είδε από κοντά τον Joao Carvalho να πεθαίνει μέσα στο οκτάγωνο, κάτι που φυσικά τον συντάραξε. Δεν είναι απίθανο αυτό το γεγονός να τον έκανε να αναθεωρήσει για το επάγγελμα το οποίο ασκεί.Ακόμα και για το WWE υπάρχουν φήμες, αφού ο McGregor ακολούθησε στο Twitter τον τελευταίο καιρό άτομα όπως ο Triple H, η Stephanie McMahon, o Shane McMahon και η Becky Lynch. Ο προπονητής του έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία του Jimmy Hart.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Coach Kavanagh (@coach_kavanagh) στις

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Τι συμβαίνει με τον McGregor; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top