ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

No Limits 27: Δύσκολο ματς για Φλωριάν Μάρκου!


Η Γιωργία Μπιτάκου έφερε έναν δύσκολο αντίπαλο για τον Φλωριάν Μάρκου, ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε, δεν θα παίξει με τον Μελέτη Κακουμπάβα, λόγω τραυματισμού του τελευταίου.

Ο νέος αντίπαλος του TNT είναι ο Hasan Toy. Κατάγεται από την Τουρκία, μένει στην Ολλανδία και έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής της WFL. Σε 56 αγώνες στη καριέρα του, έχει σημειώσει 49 νίκες και 7 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το No Limits, ο Toy θα αγωνιστεί στο GLORY της Ολλανδίας.

Πρόκειται για τον πιο δύσκολο αντίπαλο του Μάρκου στην μέχρι τώρα πορεία του, αν συλλογιστεί κανείς, πως ο Hasan Toy ψηφίστηκε ως το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ολλανδία (μαζί με τον Mohammed Jaraya).

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: No Limits 27: Δύσκολο ματς για Φλωριάν Μάρκου! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top