ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

No Limits-Star Wars: Σαρκίρης εναντίον Μάρκου

Στις 23 Απριλίου στο «Γεώργιος Στενόπουλος» δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι μαχητές του Muay Thai θα μπουν στο ring και θα τεθούν αντιμέτωποι μεταξύ τους. Ο λόγος γίνεται για τους Κώστα Σαρκίρη και Άγγελο Μάρκου.

Ο Κώστας Σαρκίρης του Νάσου Αργυρόπουλου από το «Nas Camp» θα αντιμετωπίσει τον Άγγελο Μάρκου του Άννη Δομετίου από το «Mad Dog Camp».


Ο λόγος γίνεται για δύο εξαιρετικά ταλαντούχους μαχητές, όπου  στις 23 Απριλίου θα τεθούν αντιμέτωποι και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την ισχύ τους. Να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Σαρκίρης διανύει μια καταπληκτική πορεία στα ring, καθώς στους τελευταίους αγώνες μετράει αήττητα ματς, ενώ από την άλλη πλευρά ο Άγγλεος Μάρκου θεωρείται ως ένας από τους πιο δυνατούς μαχητές σε νεαρή ηλικία.

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: No Limits-Star Wars: Σαρκίρης εναντίον Μάρκου Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top