ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

NXT 13/4/2016: Τέλειο δεκάρι ο Nakamura

Ο Shinsuke Nakamura πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στα εβδομαδιαία επεισόδια του NXT κερδίζοντας τον Tye Dillinger στο main event. Νίκες για Austin Aries, Baron Corbin και Bayley.


Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου ο Austin Aries βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Angelo Dawkins. O Aries ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με αγκωνιά.

Η Alexa Bliss καλωσόρισε με ήττα την πρωτοεμφανιζόμενη Tessa Blanchard στο NXT.

Ο Tommaso Ciampa και ο Johnny Gargano συνεργάστηκαν επιτυχημένα, όπως το συνηθίζουν άλλωστε. Αντίπαλοί τους ήταν οι Vaudevillains.

O Baron Corbin επιβεβαίωσε τη φόρμα στην οποία βρίσκεται κερδίζοντας με το End Of Days τον μεγαλόσωμο Tucker Knight.

Ο Enzo Amore και ο Big Cass προκάλεσαν τους American Alpha σε αγώνα την επόμενη εβδομάδα και οι NXT Tag Team Champions δέχτηκαν.

Στο δεύτερο αγώνα της βραδιάς η Bayley αγωνίστηκε για πρώτη φορά από τον Αύγουστο χωρίς να είναι πρωταθλήτρια και κέρδισε τη Liv Morgan.

Ο Tye Dillinger ήταν ο δεύτερος αντίπαλος του Shinsuke Nakamura στο NXT. O "Perfect 10" επιστράτευσε πολλά ψυχολογικά κόλπα αλλά δεν κατάφερε και πολλά κόντρα στον Ιάπωνα.

Αποτελέσματα NXT 13/4/2016:

- Ο Austin Aries κέρδισε τον Angelo Dawkins
- Η Alexa Bliss κέρδισε την Tessa Blanchard
- Oι Tommaso Ciampa & Johnny Gargano κέρδισαν τους Vaudevillains
- O Baron Corbin κέρδισε τον Tucker Knight
- H Bayley κέρδισε τη Liv Morgan
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Tye Dillinger


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 13/4/2016: Τέλειο δεκάρι ο Nakamura Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top