ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

NXT 20/4/2016: Παραμένει προσηλωμένος ο Samoa Joe

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά το NXT Takeover Dallas, o Samoa Joe έδειξε ότι παραμένει προσηλωμένος στο στόχο της κατάκτησης του NXT Championship κερδίζοντας τον Apollo Crews. Έκανε ντεμπούτο ο No Way Jose. Κέρδισαν τη μάχη με τους Enzo & Cass οι American Alpha.

Οι δύο αγαπημένες ομάδες του κοινού, οι American Alpha και οι Enzo Amore & Big Cass άνοιξαν το επεισόδιο, με τους NXT Tag Team Champions να φεύγουν με τη νίκη στον πρώτο τους αγώνα μετά την κατάκτηση των τίτλων.

Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του No Way Jose, ο οποίος κέρδισε τον Γερμανό Alexander Wolfe. Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε την Deonna Purrazzo η Nia Jax.

Στο main event ο Samoa Joe επέστρεψε δριμύτερος από την ήττα του από τον Finn Balor και μετά από αγώνα 10 περίπου λεπτών κέρδισε τον Apollo Crews με το Coquina Clutch.

Αποτελέσματα NXT 20/4/2016:

- Οι American Alpha κέρδισαν τους Enzo Amore & Colin Cassady
- O No Way Jose κέρδισε τον Alexander Wolfe
- H Nia Jax κέρδισε την Deonna Purrazzo
- O Samoa Joe κέρδισε τον Apollo Crews


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 20/4/2016: Παραμένει προσηλωμένος ο Samoa Joe Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top