ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

NXT 27/4/2016: Ντρίφταρε ο Nakamura

Άλλο ένα εμπόδιο υπερκέρασε με επιτυχία ο Shinsuke Nakamura, αφού κέρδισε τον Elias Samson στο main event του επεισοδίου αυτής της εβδομάδας. Ξεκάθαρο μήνυμα στους American Alpha έστειλαν οι Revival. Στο στόχαστρο της Nia Jax η Asuka.

Η Asuka βρέθηκε αντιμέτωπη με την Eva Marie στον αγώνα που άνοιξε το επεισόδιο και πήρε τη νίκη. Έπειτα η Nia Jax μπήκε στο ρινγκ και αντάλλαξε βλέμματα με την πρωταθλήτρια, ενώ πήρε μαζί της την Eva Marie.

Προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τη μεγάλη νίκη του Samoa Joe επί του Finn Balor, που του χάρισε το NXT Championship.

Οι Revival εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά την απώλεια των τίτλων τους και κέρδισαν τους Parker και Lee. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στους ηττημένους και δήλωσαν πως έρχονται για τους τίτλους.

Οι πρώην πρωταθλητές δεν έμειναν εκεί όμως. Μετά τη νίκη των Hype Bros επί των Wesley Blake και Buddy Murphy, επιτέθηκαν στους νικητές στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους American Alpha.

Με submission κέρδισε την Aliyah η Carmella στον έτερο γυναικείο αγώνα του επεισοδίου.

Στο main event ο Shinsuke Nakamura βρήκε στο δρόμο του τον "Drifter" Elias Samson. Ο Ιάπωνας δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη με Kinsasha.

Αποτελέσματα NXT 27/4/2016

- Η Asuka κέρδισε την Eva Marie
- Οι Revival κέρδισαν τους Parker & Lee
- Οι Hype Bros κέρδισαν τους Blake & Murphy
- Η Carmella κέρδισε την Aliyah
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Elias Samson

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 27/4/2016: Ντρίφταρε ο Nakamura Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top