ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Στο NXT ο Ricochet;

Εδώ και κάμποσο καιρό οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Ricochet να βρίσκεται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με το WWE, ώστε να ενταχθεί στο roster του NXT.

Οι φήμες αυτές έχουν φουντώσει ακόμα περισσότερο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αφού ο πρώην πρωταθλητής του Lucha Underground ενημέρωσε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι από τον προσεχή Ιούνιο και μετά δεν θα είναι σε θέση να λάβει μέρος σε shows που θα διοργανωθούν από ανεξάρτητα promotions.

Σύμφωνα με αμερικανικά ρεπορτάζ, ο 27χρονος παλαιστής δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Lucha Underground, παρά την εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα από τους ανθρώπους του promotion.

Εντούτοις, μέχρι την ολοκλήρωση του τρέχοντος έτους δεν έχει δικαίωμα να εργαστεί για λογαριασμό του WWE, αφού δεσμεύεται από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Lucha Underground. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ακόμα και σε περίπτωση που οι ιθύνοντες του κορυφαίου promotion αποφασίσουν να τον κάνουν δικό τους, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσουν άμεσα.

Item Reviewed: Στο NXT ο Ricochet; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top